Registreer

Registreer hier op de site.

Het ganse databestand van de Clauwaerts beslaat op dit ogenblik over meer dan 13500 namen met daarin een goede 5000 met de familienaam Clauwaert. Dit is alleen toegankelijk via een beveiligde site waarvoor aanmelding met gegevens noodzakelijk is, m.a.w. het is geen openbare publicatie en alleen mits gefundeerde vraagstelling kan tijdelijk toegang worden verkregen.

De oudste zijn in de zestiende eeuw geboren.

Sinds de invoering van de Wet Bescherming Persoonsgegevens is het voor genealogen niet meer toegestaan om zomaar gegevens over nog levende personen openbaar te maken. Wilt u toch levende personen in uw stamboom opnemen, dan moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Allereerst moet u zich aanmelden bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) in Den Haag. Verder moet u toestemming hebben van de betreffende personen. Deze regels gelden ook als u gegevens deelt met andere onderzoekers. Alleen wanneer uw collega-genealoog zelf ook is aangemeld bij het CBP is het voldoende om de betreffende personen te informeren. Wel hebben zij het recht om uw gegevens over hen in te zien, te laten wijzigen of zelfs te laten verwijderen.

U kunt toegang krijgen tot de data maar mag de data niet publiceren zonder overeenkomst met de Clauwaert familie en de bovenstaande regels dienen gevolgd te worden.

[wppb-register]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Plaats een reactie